keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Tammi ja Kuu

Tammi ja Kuu on puolessa välissä tammikuussa vedän henkeä ja suunnittelen tulevan vuoden projekteja.

Loppuvuodelle 2016 oli  Loftetin Marrasmarkkinat, joulukuussa Naistenmesut, Pohjanmaan Museon joulumyyjäiset sekä tietenkin oma PoP Up Taide Kioski Vaasan Torin info-kioskissa yhdessä Kaarin Hellmanin, Timo Hissan ja Susanna Paavola-Lehtisen kanssa.
                                   


Tuhannet kiitokset kaikille, jotka kävivät kyseisissä tapahtumissa! Varsinkin Pop Up Kioskin pito oli kiva lisä tavanomaiseen arkeen. Kioski oli niin hieno ja ihana paikka myydä ja esitellä taidetta/designiä. Jotkut sanoivat sisälle astuessaan: Uskaltaako tänne tulla?? Kaikille rohkaisuksi: aina voi mennä sisään vaikka mihin taidegalleriaan tai myyntitilaan!  Taide ei pure vaan päinvastoin rakastaa tulla katsotuksi.

Hyvä kun ihmiset on alanneet kiinostua sisustuksen myötä myös siitä mitä seinille laitetaan, ja toivottavasti yhä useammat hankkivat uniikkia taidetta julisteiden sijaan,. Taide ei välttämättä aina ole edes kallista.


Joulukuussa avattiin myös Taiteen myyntisivusto TAIKO . Tervemenoa tutustumaan suomalaiseen taiteeseen; ihaileminen ja ostaminen käy kätevästi kotoa ja teos tuodaan suoraan kotiovelle samaan hintaan.

Mainonta, markkinointi ja myynti on asioita, jotka kuuluvat taiteeseen samoin kun mihin tahansa muuhun kodinsisustukseen liittyvään esineeseen.  En tee taidetta rahan vuoksi, mutta silloin kun se on intohimo, elämä ja samalla ainut työpaikka sitäkin puolta on ajateltava. En halua  edelliseen elämääni ympäristötarkastajaksi tai laborantiksi.

                               

Puuhaa riittää :)  ilmottaudun: TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS ja SUOMEN TAIDEGRAAFIKOT teosvälitys  , siivoan työhuoneeen (kaaos), päivitän verkkotaidesivuja (Taiko ja Saatchi), teen  uudet teokset molempiin teosvälityksiin, teen ykden tilaustyön, teen teokset Nainen 100v -näyttelyyn (maaliskuussa Black Wall Galleryssä Vaasassa), alan valmistelemaan näyttelyä joka on kesäkuussa Kemin taidemuseossa. Artists Life.

Harjaaa kissan, hoidan toisen kissan puremavammaa, pesen pyykit, viikkaan edelliset, siivoan, tiskaan, imuroin, käyn kaupassa, laitan ruokaa, maksan laskut, menen kirjastoon, menen salille. Moms Life.see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti