perjantai 22. tammikuuta 2016

Kohti Valoa

 Hei! Ihana ilma. Olin tänään kameran kanssa ulkona. Lumi on tehnyt puut niin graafisiksi, että oli aivan pakko kuvata. Käytän usein valokuvaa osana grafiikan töitäni, ja vaikka en olekaan lumen ylin ystävä, yritin metsästää yksinäistä puuta valkoisella lumipellolla. Ei ihan onnistunut, mutta sain paljon hyvää materiaalia tulevia töitä varten. Kuvasin puita, oksia, linnunpönttöjä, potkukelkkaa, kaikkee mikä sillähetkellä silmää miellytti.

Valokuvaa käytän "copyprint" grafiikassa, jossa vedos syntyy siten että lasertulosteelle telataan arabikumi, telataan väri, pestään ja painetaan grafiikan prässillä.

Kaikenlaista määrettä sitä määrää itelleen kuvan/taiteen/grafiikan ja maalauksen suhteen . Se ei saisi ola liian pliisu, ei liian kliseinen, ei liian tavallinen, ei liian "kaupallinen", ( mitä sekin sitten tarkoittaa?!).

Lähimmälle puolelle vuodelle luvassa kirjan kuvituksen suunittelua (eka kerta! ) ja elokuussa Taiteiden Yönä  Vaasassa avautuvan yksityisnäyttelyyn valmistautumista - maalausta ja grafiikkaa -,
Pidän näyttelyn  KulttuuriGalleriassa Kirkkopuistikko 20, sen yhteydessä myös Kehystämö. Tila on entinen galleria Ulriko, jossa nyt siis omistajan vaihdos.

 Helmikuussa osallistun Suomen  TAIDEGRAAFIKOIDEN   TEOS 2016 tapahtumaan 25.2.-6.3. sekä  TAIDEMAALARILIITON  Teosvälitykseen 12.-20.3.
Molemmat tapahtumat Helsingin Kaapelitehtaalla. Katso tarkemmat tiedot linkeistä.

Studioni on aina sovittaessa avoinna, jos mieli tekee jotain seinän koristukseksi. Soita tai laita viestiä!
Hinnat pikkugrafiikalla paristakympistä ylöspäin ja maalausten hintahaarukka n 200-1500€.

Aurinkoisin terkuin Cata :) Mukavaa viikonloppua!

p. 050 570 2871
cata.ahlback@gmail.com
yhteyden saa myös FBssä yvllä
ja mikä ettei vanhalla kunnon kirjeellä tai postikortilla :) Orrisbacken 9. Böle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti