maanantai 22. kesäkuuta 2015

Everything mu$t Go!

Kaikilla on SALE, no minullakin...

MYYminen kuuluu taiteeseen, enhän tee teoksia pelkästään omaksi iloksi pöytälaatikkoon. Samalla tuntuu, että raha ja taide eivät saisi olla liitossa. Joko myynti mielletään liian kaupalliseksi, jolloin teoksen taiteellinen arvo kärsii tai sitten taiteilija saa ahneen leiman. Tämä varsinkin silloin jos taiteilija myy itse "itseään". Jos välissä on galleria tai huutokauppakamari ja hinnat tuplattu & triplattu ynnä kerrottu vielä tuhannella silloin myynti on ok :) ... Maidon myynti on huomattavasti koukerovapaampaa kuin taiteen myynti.

Olin lomamatkalla Lontoossa, kaksi kertaa tuli vastaan teksti " Everything Must Go " toinen oli spreijattu isolla mustaan "seinään" ja toinen oli Saatchi Galleriassa erään teoksen nimenä. Lause on erittäin monikerroksinen, kuvaa elämää hyvin materialistiselta ja hengelliseltä kannnalta.

Kaikesta huolimatta

SALE! KESÄkuun loppuun, KAIKKI työt miinus 30%.( Ostaessasi ISON maalauksen SÄÄstät 400-500€ Hymiö smile Hymiö smile Hymiö smile Ateljee avoinna joka päivä sovitusti, soita 0505702871 tai laita viestiä Hymiö smile 
Everything mu$t Go!

Ihanaa kesää kaikille!

https://www.facebook.com/pages/Cata-Ahlb%C3%A4ck-Drop-In-Art/123333027764011

Yllä linkki FB sivuilleni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti